Vracíme cvičení do přírody již 10 let

10 let s vámi

Rok 2023 už pomalu končí a tak si zaslouží malý souhrn. Kromě nových realizací Fit stezek a Fit parků po celé České republice jsme se také věnovali pravidelným servisům již realizovaných staveb. Věříme, že díky tomu vaše hřiště vydrží i desítky let a návštěvníci tak budou stále spokojeni.

Naslouchali jsme vašim potřebám a rozšířili naše produkty o herní prvky. Díky tomu tak mohou být naše hřiště nejen pro dospělé, ale i pro děti a každý si tak najde to své.

Díky vhodnému doplnění mobiliářem, jako jsou odpočinkové lavice, odpadkové koše, stojany na kola či informační tabule, mohou být naše hřiště a stezky kompletní.

Vracíme cvičení do přírody již 10 let.

Děkujeme vám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jsme olomoucká společnost s desetiletou tradicí v oblasti realizace venkovních cvičebních a herních prvků (Fit stezky, Fit parky, Workoutová hřiště, apod.) s doplněním o další mobiliář (informační tabule, odpočinkové lavice, stojany na kola a odpadkové koše).

Nejen, že jsme schopni pro Vás vše připravit, od návrhu projektu až po samotnou realizaci, navíc nabízíme také komplexní administrativní podporu při získávání dotačních titulů = vyřídíme dotaci od A do Z.

A proto, že Vám již 10 let nasloucháme, snažíme Vám vyjít vstříc rozšiřováním našeho portfolia služeb. Rádi bychom Vám proto představili naše novinky pro následující rok, mezi které patří zejména dětská hřiště, naučné stezky a nově i možnost výběru barevného provedení dle Vašich představ.

Jsme přesvědčení, že naše služby mohou přispět k zlepšení životního prostředí ve Vaší obci. Pro bližší informace jsme připraveni odpovědět na veškeré dotazy telefonicky nebo e-mailem.