Naše produkty přinášejí radost

Kdo jsme?

Jsme olomoucká společnost s desetiletou tradicí. Realizujeme stavby venkovních cvičebních a herních prvků s doplněním o další mobiliář. Provedeme Vás celým procesem, od návrhu projektu až po samotnou výstavbu. Rádi také pomůžeme při získávání dotačních titulů.

Naše produkty jsou: 

  • Fit stezky
  • Fit parky
  • Naučné stezky
  • Fun parky pro děti

 

Co je to Fit stezka?

Je to prostor pro chůzi nebo běh, ve kterém jsou rovnoměrně rozmístěny prvky na posílení a protažení celého těla. Fit stezky vznikají v parcích, kolem vinic, ovocných sadů, na lesních a polních cestách či cyklostezkách.

 

Co je to Fit park?

Je sestava cvičebních prvků, kdy jednotlivé prvky jsou umístěné blízko u sebe a vytvářejí tak ucelený park. Fit parky vznikají v blízkosti sportovních areálů, fotbalových stadionů, dětských hřišť, obytných zón a dalších veřejných prostranství.

 Co je to Naučná stezka?

Je to prostor, ve kterém jsou rovnoměrně rozmístěny herní a cvičební prvky doplněné o naučné informační tabule. Naučná stezka je vhodná zejména do parků, do okolí polních a lesních cest, jako doplnění cyklostezek, kolem jezer, přehrad a do všech rekreačních oblastí. 

 

 Co je to Fun park?

Je sestava herních prvků, kdy jednotlivé prvky jsou umístěné blízko u sebe a vytvářejí tak ucelený park. Fun parky vznikají v blízkosti různých rekreačních a obytných zón. 

 

Produkty mohou být ve dvou barevných kombinací:

NATURAL – kombinace hnědé a antracitové (kovové části), dřevěné části jsou ošetřené bezbarvým nátěrem.

URBAN – kombinace žluté s černou (kovové části), dřevěné části jsou ošetřené nátěry v odstínu palisandr.