Nová Fit stezka v Mohelnici již brzy!

Nová Fit stezka v Mohelnici je více než workout!

Příjemné prostředí městského parku v Mohelnici přímo vybízí k procházkám, běhu či relaxaci. Je to velmi oblíbené místo mezi občany, které je hojně využíváno.

Rozhodli jsme se tedy ve spolupráci s městem vybudovat prostor pro aktivní trávení volného času, kde si každý najde to své.

Sportovní nadšenci zajisté ocení možnost komplexního tréninku a zapojení moderních technologií (QR kódů) s možností shlédnout instruktážní videa jednotlivých cviků. Rodinné procházky parkem budou zpestřeny o možnost dozvědět se nejrůznější zajímavosti a odpovědět si na zapeklité hádanky.

 

Spojení běhu, cvičení a vzdělávání v přírodě

Již za pár dní bude dokončena největší Fit stezka v České republice spojující běh, cvičení a vzdělávání na čerstvém vzduchu.

Fit stezka o celkové délce 2 km se nachází v mohelnickém městském parku a obsahuje 14 různých venkovních posilovacích prvků, které jsou rovnoměrně rozmístěny po celé délce rekreační oblasti.

Součástí areálu jsou informační tabule, které poskytují základní informace o daném stanovišti, včetně jeho funkce, volby tréninku, pokynů pro cvičení, grafického znázornění, zajímavostí, hádanek pro děti a QR kódů.

Areál je také doplněn odpočinkovými lavičkami, odpadkovými koši a stojanem na kolo pro cyklisty.